پایگاه تحلیلی خبری شعار سال

سرویس ویژه نمایندگی لنز و عدسی های عینک ایتالیا در ایران با نام تجاری LTL فعال شد اینجا را ببینید  /  سرویس ویژه بانک پاسارگارد فعال شد / سرویس ویژه شورای انجمنهای علمی ایران را از اینجا ببینید       
pic
فرماندار: نیازمند ماشین آلات راه‌سازی برای بازگشایی مسیرهای سیل زده نیکشهر هستیم + اسمت تا امروز چه بود جناب فرماندار؟
مجیب حسنی فرماندار نیکشهر در جنوب سیستان و بلوچستان بیان داشته است که بارش سنگین باران و طغیان رودخانه سبب بسته شدن راه‌های روستایی شده و هم اکنون نیازمند ماشین آلات راه‌سازی برای بازگشایی این راه‌ها هستیم. سوال ما از فرماندار محترم این است که سیل ، متاسفانه مشکل هر ساله سیستان و بلوچستان است. چرا یکبار برای همیشه چاره اندیشی لازم صورت نمی گیرد؟ تا کی باید شاهد توجیه مسائل با عبارت تکراری کمبود بودجه باشیم؟ خبر می رسد که ورودی شهر نیکشهر از طرف قصرقند بدلیل طغیان رودخانه و نبود پل بر روی رودخانه کشیک چندین روز مسدود بوده و تردد هم اینک به سختی در حال انجام است.این مسیر بیش از ۸۰ سال مورد استفاده بوده و محور اصلی نیکشهر به قصرقند و راسک قلمداد می شود. اما همچنان فاقد پل است و در زمان بارندگی مسدود می باشد. شما بگویید چرا؟
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
مشکل آب استان سمنان را به طور کامل برطرف می‌کنیم + خوشبختانه بنظر می رسد که نیازی به انتقال آب از دریای خزر نیست
وزیر نیرو گفت: به مردم استان سمنان اطمینان می‌دهم که مساله آب را در این استان به طور کامل برطرف خواهیم کرد و با توجه به طرح‌های متنوع متناسب با شهرهای مختلف این استان، از شهروندان استان می‌خواهیم در این زمینه هیچ گونه نگرانی نداشته باشند.
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
ممنوعیت دفن پسماندهای بیمارستانی در سایت سگزی اصفهان بر اساس ملاحظات محیط زیستی و بهداشتی
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان گفت، با اجرایی شدن مصوبات سال گذشته، سایت واقع در منطقه «سگزی» اصفهان از اردیبهشت ۱۴۰۳ از چرخه دفن پسماند‌های پزشکی حذف می‌شود. پسماند‌های بیمارستانی و پزشکی بدلیل عفونی بودن بخش عمده‌ای از آن‌ها جزو پسماند‌های ویژه و خطرناک به‌شمار می‌آیند بنابراین دفن و امحای آنها، شیوه‌نامه و روش خاص خود را دارد. از مرداد ۱۴۰۱ با همکاری قوه قضاییه و دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و طی جلسه‌هایی که در معاونت عمرانی استانداری برگزار شد، بیمارستان‌های اصفهان ملزم به عقد قرارداد با یک مرکز پسماندسوز بمنظور امحای پسماند‌های بیمارستانی و عفونی شدند، اما پسماند‌های پزشکی مراکز درمانی کوچکتر و مطب‌ها همچنان به سایت سگزی منتقل می‌شد. بر اساس تصمیمات اتخاذ شده، امحای این پسماند‌ها نیز همان روند انجام شده برای بیمارستان‌ها در پیش گرفته و مقرر شده است که این پسماند‌ها نیز به سایت زباله‌سوز پزشکی مستقر در ۷۰ کیلومتری اصفهان منتقل شود. سجزی (سگزی) در ۳۵ کیلومتری شرق اصفهان واقع شده و بیش از ۱۰ سال است که تبدیل به گورستان دفن زباله‌های عفونی شده بود.
جناب آیت الله مطیعی، در استان سمنان کارشناس ، مدیر یا صاحب نظری حضور نداشتند که شما را از پیامدها و تخریب های انتقال آب خزر به سمنان مطلع کنند؟
نماینده ولی فقیه در استان سمنان از رئیس جمهور خواست تا اجرای طرح نیمه‌کاره انتقال آب دریای خزر به استان سمنان را به سرانجام برساند.این در حالی است که جمع وسیعی از کارشناسان از گذشته تا حال، درباره اکوسیستم شکننده خزز و محدود بودن حجم آب انتقالی نسبت به سرمایه گذاری های صورت پذیرفته، شوری بالای آب خزر ،نابودی حجم بالایی از جنگل های هیرکانی در پروسه انتقال ، ... ، هشدار داده اند. به اعتقاد کارشناسان، مطرح کردن چنین پروژه‌هایی نشان از ضعف درک اکولوژیک نسبت به پهنه‌های طبیعی همچون بیابان، مرتع، جنگل و دریا دارد. سوال ما این است که آیا استان سمنان کارشناس،مدیر و صاحب نظر غیر محافظه کاری ندارد که این موارد را به سمع و نظر نماینده ولی فقیه در استان برسانند؟ آیا کارشناسان نمی دانند که بدلیل هزینه بر بودن پروژه های انتقال اب و اثرات زیان بار آن بر اکوسیستم، این پروژه ها عموما برای مصارف محدود خانگی و آشامیدن و یا برخی پروژه های خاص صنعتی - معدنی اجرایی می شوند؟ آیا صاحب نظران نباید اگاه سازی کنند که قرار نیست، دریای خزر را به سمنان منتقل کنیم و صرفا با چند شریان محدود سروکار داریم؟ آیا سکوت در شرایطی که افراد دارای منافع، چنان در گوش جناب مطیعی زمزمه کرده و از اثرات شگرف این طرح در تحول استان گفته اند که ایشان مجاب به نامه نگاری شده باشد،جایز است؟
جزئیات اجرای طرح ترافیک در سال ۱۴۰۳ و برداشتن سلیقه محور  ۲۰ روز سهمیه تردد فصلی رایگان برای پلاک های غیر تهران + روسفیدی شمر
انگار مشتی مدیر با افکار منگ و پریشان و با رویکردی سرتا به پا سلیقه محور، اقدام به تصمیم گیری درباره طرح ترافیک نموده و اعتقادی هم به قاعده گذاری شهروند پایه ندارند. گویا پر کردن جیب و زدن دکان چند بنش، اول و اخر اهداف این جماعت است. جزئیات اجرای طرح ترافیک سال ۱۴۰۳ اعلام شده و ملاحظه می‌گردد که۲۰ روز سهمیه تردد فصلی رایگان برای پلاک‌های غیر تهران حذف شده است. کسی از این جماعت کم فکر نباید بپرسد که شاغلین اداری که از کرج و شهر‌های اطراف تهران برای کار به این شهر می‌آیند چکار باید بکنند؟ کسی از این آقای خوشحال، نباید بپرسد که کارمندی که ساعت ۸ صبح به سرکار می‌رود و خودرو را پارک نموده و ۶-۷ عصر به سمت منزل می‌رود چرا باید هزینه اضافی بپردازد؟ شهریار افندی زاده جرات و جسارت مدیریتی دارد، بیاید برای مناظره. اگر نه که تکلیفش با خودش و نزد افکار عمومی مشخص است. برای سرتا به پای برنامه ریزیت متاسفیم آقای مدیر؟ اسم خروجیت را می‌توان خیلی چیز‌ها گذاشت، الا برنامه ریزی شهروندپایه. راستی ماهی چند بهت می‌دن شهریار جون؟
اجرای طرح هادی در ۶۷۰ روستای کردستان و مقاوم سازی ۵۶ هزار واحد مسکن روستایی
سعید رسولی مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کردستان بیان داشت که تاکنون در ۶۷۰ روستای استان طرح هادی اجرایی شده و این آمار، ۵۰ درصد روستا‌های بالای ۲۰ خانوار را شامل می‌شود. در یک سال گذشته ۲۷۰ روستا با ۲ هزار و ۳۸۰ میلیارد ریال اعتبار از طرح هادی بهره‌مند شده که شامل سنگ فرش و آسفالت در ۱۷۰ روستا و آسفالت معابر در ۱۵۰ روستای استان بود. وی همچنین بیان داشت که ۵۶ هزار ۲۷۶ واحد مسکن روستایی تا به امروز در استان در برابر بلایای طبیعی مقاوم‌سازی شده است. منتقدین از مهمترین ایرادات این نوع گزارش عملکرد دادن را ابهام در عملکرد سال ۱۴۰۲ دانسته و بیان می‌کردند که ارایه تجمعی عملکرد، نوعی راهبرد برای پوشاندن نقاط ضعف می‌تواند باشد.
ادعای عجیب محمدحسن نامی رئیس سازمان مدیریت بحران درباره اتمام خشکسالی ایران تا دو سال آینده + مدل پیش بینی رو از کجا آوردی محمدحسن؟
محمدحسن نامی رییس سازمان مدیریت بحران کشور در جریان سفر به استان خوزستان و بازدید از سد و نیروگاه دز در شهرستان اندیمشک مدعی شد که در پنج ساله دوم خشکسالی هستیم و پیش بینی می‌شود این وضعیت تا یک یا ۲ سال آینده به پایان برسد. نکته جالب توجه اینجاست که ایشان اشاره ای نکردند که ادعاهایشان بر اساس کدام مدل یا شنیده های جلسات درون و برون سازمانی، صورت پذیرفته است.برخی از منتقدین ضمن اشاره به تکرار داستان بارش های مناسب ۱۳۹۸ و ۱۳۹۹ و توهمات مدیریتی آن زمان، صحبت های محمدحسن نامی را بی شباهت به ادعاها چند سال پیش درخصوص اغاز تر سالی نمی دانند. از آقای نامی درخواست می کنیم، گرارشی از عملکرد سازمان مدیریت بحران در دوره مدیریتی خود ارایه دهند. چرا که از دیدگاه ما، توانمندی ایشان برای راهبری راهبردی این سازمان کاملا زیر سوال بوده و ایشان را فاقد صلاحیت لازم برای تداوم کار در چنین موقعیت خطیری می دانیم.
نظرات منتشره: ۲ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
روزهای دارای هوای پاک و آمار مرگ و میرناشی از آلودگی هوا در تهران:
تهرانی‌ها طی سال ۱۴۰۲ تنها ۱۰ روز هوای «پاک» داشتند + سلام زاکانی،چطوری مهدی چمران؟
داده‌های شرکت کنترل کیفیت هوای تهران نشان می‌دهد که طی سال ۱۴۰۲ تهرانی‌ها ۱۰ روز هوای «پاک» و ۱۲ روز هوای «ناسالم» تنفس کردند. آلوده‌ترین روز ثبت شده طی سال گذشته ۵ شهریور با شاخص ۱۶۵ و پاک‌ترین روز۱۲ فروردین با شاخص ۴۰ بود. موضوعی که با وجود اثرات بسیار بالا بر مرگ و میر و ورود چندباره دادستانی و سازمان بازرسی کل کشور، با بهبود خاصی همراه نبوده و چالش هوای ناپاک با وجود تصویب قانون هوای پاک، ادامه دارد. جنبه فکاهی و خنده دار داستان، تاکید شهرداری و شورای شهر بر ادامه اجرای طرح آب دوغ خیاری بنام طرح ترافیک است. چطوری عمو زاکانی ؟ سلام بر مهدی چمران، اوضاع مرتبه، خوبی؟ کسالتی ،چیزی نداری؟
نظرات منتشره: ۲ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
تائید و نهایی شدن حکم محکومیت ۳۵ مقصر حادثه ساختمان پلاسکو پس از هفت سال در دادگاه تجدید نظر
حکم محکومیت ۳۵ مقصر حادثه پلاسکو‌ بعد هفت سال در دادگاه تجدید نظر تایید شد.سه کارگر مغازه ای که کانون آتش سوزی بودند به شش ماه حبس محکوم شدند. بر اساس رای،شخصیت حقوقی شهرداری تهران، آتش نشانی،بنیاد مستضعفان،وزارتخانه های راه،کار و … هم به جریمه ۲۴ تا ۲۰۰ میلیون تومانی محکوم گردیدند.این حکم ، مورد انتقاد برخی از محافل حقوقی قرار گرفته و آن را بشدت غیرمتناسب با قصور و تقصیرهای صورت پذیرفته خصوصا توسط دستگاه های اجرایی، قلمداد کرده اند.
نظرات منتشره: ۲ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
نشست مدیرعامل‌های دو شرکت شهربان و حریم‌بان شهرداری تهران و شرکت ساماندهی مشاغل و صنایع شهر:
ادعای ساماندهی سد معبر وانتی‌ها در ۱۵ گذر بحرانی تهران در اسفندماه ۱۴۰۲ و راه اندازی دو بازارچه برای دستفروشان چهار راه ولیعصر
مدیرعامل شرکت شهربان و حریم‌بان شهرداری تهران از ساماندهی ۱۵ گذر بحرانی شناسایی‌شده مربوط به سد معبر وانت‌بار‌ها در سطح پایتخت در اسفند ۱۴۰۲ برای مدیریت بار ترافیکی ایام نزدیک به نوروز خبر داد. همچنین در این نشست مشترک بیان گردید که با همکاری شهرداری‌های مناطق ۶ و ۱۱ و شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران فضا‌های مناسبی در محدوده چهارراه ولیعصر (عج) برای فعالیت دستفروشان پیش‌بینی شده است. در جلسه مشترک مطرح شد که تقریبا در خردادماه ۱۴۰۲ نصب دوربین روی خودرو‌ها و البته نیرو‌های شرکت حریم‌بان و شهربان آغاز گردیده و با توجه به ابعاد این مساله باید مجوز‌های لازم را از دستگاه‌های امنیتی اخذ می‌کردیم و در نهایت در ماه‌های آذر و دی‌ماه مجوز‌های لازم اخذ شد.
مهدی چمران: راه‌حل خاصی برای ترافیک شب عید وجود ندارد و من تجمع معتاد متجاهر در مولوی ندیدم + پیر شدی مهندس، هم راه حل برای کنترل ترافیک عید وجود دارد و هم تجمع معتادان متجاهر واقعیت دارد
مهدی چمران ساوه ای 82 ساله ، رئیس محترم ششمین دوره شورای شهر تهران معتقد است که هیچ راه حلی برای ترافیک شب عید تهران وجود ندارد. معتقد است که به جهار راه سیروس و مولوی سر زده و تجمع معتاد متجاهر ندیده است و ... . ضمن حفظ احترام و جایگاه ایشان ، باید پرسید که اصولا با این کبر سن، چرا در یک موقعیت اجرایی پرکار مثل شورای شهر تهران حضور دارند و کدامین گروه پشتیبان از حضور این نوع افراد در ریاست شورا متنفع می گردند؟ تهران 126 گلوگاه ترافیکی دارد که مدیریتی متعهدانه در طول سال و با واسپاری امور به مناطق، می شد تحت کنترل قرار گیرند. اگر امروز می گویی که برای ترافیک شب عید تهران نمی شود کاری کرد، بدین دلیل است که کل سال را با بی خیالی گذرانده ای عموجان.طبیعی است که با این سن و سال، توان درگیری و چالش با مسائل و افراد را نداشته باشی. اما درباره تجمع معتادان متجاهر، لازم است راننده ات را عوض نموده و همجنین از عینک مناسب تر استفاده کنی. آسیب های اجتماعی با انکار،کم رنگ و پر رنگ نمی شوند برادر بزرگوار. آیا می دانی که تهران در حدود ۲۵-۳۰ هزار معتاد متجاهر داشته و شهرداری تنها ظرفیت ساماندهی پنج هزار نفر را دارد؟
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
چرا دادستانی ورود جدی به ماجرای شعبان بی مخ های شهرداری ها نمی کند؟
ماجرای شعبان بی مخ ها در شهرداری، این داستان شهرداری گرگان + عذرخواهی شهردار
شنبه ۱۹ اسفندماه کارمندان شهرداری شهر گرگان به دستفروشی حمله کرده و او را در خیابان کتک زدند. موضوعی متاسفانه تکراری که ریشه ان را باید در شاخص‌های نوع انتخاب پیمانکار، نوع استخدام نیرو برای مقابله با سد معبر و نوع اموزش‌های ارایه شده به ان‌ها جستجو کرد. جماعتی که متاسفانه از بینشان بعضا شعبان بی مخ‌هایی رشد کرده و بشکلی فجیع آبروی شهرداری را برده و خودشان هم به دام قانون می‌افتند. سوال اینجاست که چرا دادستانی با توجه به فراگیر شدن این جرم، ورود موثر و بازدارنده نمی‌کند؟ چرا دیوان عدالت با وجود شکایات عدیده، حکم به محکومیت برخی از شهردار‌ها به اتهام قصور در انتقال و انعکاس چارچوب‌های قانونی مقابله با سد معبر نمی‌کند؟ شهروندان تا کی باید شاهد چنین صحنه‌های زشتی باشند؟ تا کی باید این نوع داستان‌ها را در قالب تصور وقوع یک رویداد اتفاقی یا یک معذرت خواهی ساده یکی از مقامات، خاتمه یافته بدانیم؟
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
ابهام در ساعات طرح ترافیک در ماه رمضان و چند روز مانده به عید نوروز ۱۴۰۳ +طرح ترافیک ساعت ۱۸، اذان مغرب ساعت ۱۸ و ۲۸ دقیقه؟!
بارها از طرح ترافیک و وضعیت سخیف مجریان آن و شرایط اسفناک خود طرح ، گلایه کرده ایم. گلایه این نوبت ، متاسفانه در حوزه شرعیات است. اوقات شرعی اذان مغرب به افق تهران حوالی ساعت شش و ۲۸ دقیقه عصر است و پایان طرح ترافیک در ساعت شش عصر. اقایان می دانند حکم شرعی برخورد با قانون مخالف و ممانعت کننده شرع چیست ؟ حیف روی فیش و پشت فیشی که به بعضی ها می دهند. ما که سهم خودمان را نه تنها حلال نمی کنیم. اه و ناله و نفرین هم ضمیمه ان می نماییم. نوش جان. ضمنا مردم در آخر سال ، نیاز به خرید شب عید دارند. طرح مزخرف ترافیک ، مشکلات زیادی را برای شهروندان ایجاد کرده است. دست بدست کنید برسد بدست مدیرنماها.
نظرات منتشره: ۴ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
ادامه داستان تخریب ویلاهای نوشهر:
ویلاهای لاکچری تخریب‌شده نوشهر متعلق به که بود؟
در پی احداث ۶۴ ویلای غیرمجاز در اراضی جلگه‌ای و جنگلی نوشهر توسط فرزندان یک چهره مشهور اقتصادی، با دستور رئیس قوه قضاییه عملیات تخریب این ویلاها آغاز شد.اقدام دستگاه قضایی تنها به تشکیل پرونده قضایی برای متخلفان محدود نشد و رئیس قوه قضاییه دستور داد که در اراضی که تغییر کاربری داده شده اند، درخت کاری انجام شود.این ویلاها مربوط به پسر یکی از فعالان اقتصادی سرشناس کشور بوده است.
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
قلع و قمع درختان پارک قیطریه با ادعای و شایعات مرتبط با ساخت مسجد؟ + زاکانی، چمران و سروری توضیح دهند
چند روز است که قسمت غربی پارک قیطریه در محاصره یک حصار بزرگ درآمده و شایعه شده است که قرار است در آنجا مسجد و مغازه بسازند؟ این در حالی است که در منطقه مورد اشاره، بدون اغراق بیش از ۱۰ مکان مذهبی بسیار مهم وجود دارد: از امامزاده علی‌اکبر، امامزاده اسماعیل، حسینیه چیذر، چند مسجد و چند حوزه علمیه و… خود پارک قیطریه نیز دارای یک نمازخانه بزرگ است. بر این قاعده، بنظر می‌رسد که به نظر می‌رسد ساختن مسجد بهانه‌ای بیشتر برای خلق فضا‌های تجاری و… است و کمتر برای خلق محیطی معنوی و اجتماعی برای مردم محل. نکته جالب توجه درباره این موضوع، سکوت معنادار مثلث زاکانی- چمران- سروری است. مثلثی که برای ورود با پای چپ و راست در پیاده رو‌های تهران هم تمایل به ارایه توضیحات (شما بخوانید توجیهات) دارند. راستی ثلاثه مدیریت شهری تهران، تا به کی قصد تداوم سکوت را دارند؟
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
موافقت دولت با واگذاری زمین و افزایش تراکم در روستا‌های شمال کشور + تملک ۵۰۰ هزار قطعه زمین روستایی آماده ثبت در سامانه تم
بنا به گفته مدیرعامل بنیاد مسکن متقاضیانی که تمایل دارند در روستا، سکونت کنند و حتی متقاضیان شهری که در سامانه تم ثبت نام کردند و قصد جابجایی از شهر به روستا را دارند می‌توانند روستای مورد نظر خودشان را در سامانه طرح اقدام ملی ( تم) انتخاب کنند.این زمین‌ها به صورت ۹۹ ساله در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد تا بتوانند از تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی ۲۰ ساله با کارمزد ۵ درصد برای ساخت مسکن استفاده کنند.با توجه به اینکه امکان واگذاری زمین در روستا‌های شمالی وجود ندارد به همین علت به وزارت راه وشهرسازی پیشنهاد افزایش تراکم در روستا‌های این ۳ استان را مطرح کردیم که با آن موافقت شد و در هفته‌های آینده به استان‌ها ابلاغ می‌شود.
صدور مجوز ترک تشریفات معامله ۲ میلیارد و ۶۸۱ میلیون یورویی، توسط شورای شهر تهران به شهرداری
قرار بود لایحه «اخذ مجوز انجام معاملات و انعقاد قراردادهای خرید و پذیرش سرمایه‌گذاری خارجی در حوزه‌های حمل‌ونقل و خدمات شهری» در جلسه روز گذشته شورا به تصویب برسد و تلاش مخالفان بررسی سریع بزرگ‌‌ترین قرار‌داد شهرداری هم برای شفاف‌سازی و رفع ابهامات این لایحه به جایی نرسید. سوال اینجاست که سازمان محترم بازرسی کل کشور، هیچ سوال و حساسیتی در این خصوص ندارند؟ سایر مراجع نظارتی و امنیتی چطور؟
۲۱۰ ساختمان غیرایمن در تهران باید تخریب شود + برنامه شهرداری تهران برای تخریب و پیگیری دادستان برای چگونگی صدور مجوز اتمام ساخت، چیست؟
رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گفت: ۱۴۰۰ ساختمان بلندمرتبه در تهران از منظر تاب‌آوری بررسی شد که بر اساس برآورد‌ها ۲۱۰ ساختمان باید تخریب شود و .... سوال اینجاست که آیا صرف اطلاع رسانی در این خصوص وافی به مقصود است یا اینکه باید برنامه‌های اجرایی نمودن این مهم در دستور کار باشد؟ شهرداری چه مدت زمانی را برای این کار در نظر گرفته و دادستان تهران، چه برنامه‌ای برای پیگیری مجرمین احتمالی صدور پروانه ساخت و اتمام کار ساختمان‌های ناایمن دارد؟ در صورت کن توجهی، اگر خدای ناکرده مشکلی در این مدت پیش بیاید، مسلما از مراجعی که باید تحت پیگرد قضایی قرار بگیرند شهرداری تهران و شخص دادستان تهران به اتهام قصور، تقصیر، ترک فعل و اهمال خواهند بود.
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
به جای درخت کاج، درخت میوه بکارید ، اگر پارک ها درختان میوه داشته باشند مردم و نیازمندان می توانند مصرف‌ کنند + جناب امام جمعه،درخت میوه در فضای شهری جواب نمی دهد اخوی
امام جمعه بروجرد(لرستان): کاشت درختان مضر مانند کاج باید متوقف شود. کاشتن درخت مثمر و احداث پارک درختان مثمر برای جامعه امروز ضروری است. خدمت این برادر عزیز باید عرض شود که تجربه کاشت درخت توت در تهران یا درخت انگور در برخی دیگر از کشورها،درخت نارنج در برخی شهرهای شمالی و غیره، تماما تجارب منجر به شکست بوده است. در دنیا، در محیط های شهری بدلیل الوده سازی محیط توسط درختان میوه و مثمر ، از کاشت آن پرهیز می شود. شما تصور کن در همین بروجرد شما پارک گردو وجود داشته باشد، آیا مستمندان می توانند از آن استفاده کنند؟ نکته اخر اینکه، خواهشا من بعد با تامل بیشتر به موضوعات تخصصی ورود کنید و ارایه طریق بدهید. از شما بابت پذیرش امر به معروف، صورت داده شده ، تشکر می کنیم.
نظرات منتشره: ۳ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
نشست اعضای اتاق بازرگانی تهران و مشتی حرف های گل درشت :
احداث شهرهای ساحلی با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی + جدی می فرمائید؟
۲۵ شهر جدید در سواحل استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، خوزستان و بوشهر با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی احداث می‌شود تا میزان جمعیتی که در نوار ۴۹۰۰ کیلومتری سواحل جنوب کشور سکونت می‌کنند از سه درصد مردم کشور به هشت درصد ارتقا یابد. در این بین اعضای اتاق بازرگانی دور هم آمده و در این خصوص تبادل نظر نمودند. محور صحبت‌ها روی محدود بودگی بخش خصوصی بود و این تاکید که اگر بخش خصوصی بازی گرفته شود، فلان می‌کند و بسیار می‌نماید. غافل از اینکه موانع کسب و کار در کشور یک بحث است و ناتوانی بخش خصوصی و با کمال صد‌ها تاسف، گرایش به روحیه دلالی، بحثی دیگر. حتی کم توجه به این اصل که توسعه منطقه‌ای و شهری و شهرسازی جدید نیازمند طرح جامع با تاکید بر ماموریت‌ها (نظیر توسعه شهرنشینی در منطقه خاص، توسعه اقتصادی در شهری جدید و.) است. این طرح در حال حاضر در کدام نهاد دولتی یا زیربخش‌های وزارت راه و شهرسازی تدوین شده است؟ اکثر آقایان از شهرسازی، ساختمان سازی و جاده سازی می‌فهمند و فکرشان در پروژه محوری و اقدامات عمرانی است نه توسعه سرمایه گذاری و ایجاد جاذبه‌های اقتصادی منجر به تجمیع سرمایه در منطقه. داستان دوستان شده، داستان حسین دهقان در توسعه مکران. آقا جونی‌ها، هر کاری ادم و تخصص خودش را می‌خواهد. با شیرینی و میوه خوردن دور میز و منتظر شکار نشستن، کاری جلو نمی‌رود.
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
بهای پایه طرح ترافیک ۷۵ هزار تومان می‌شود و برای بازدارندگی، پیشنهاد ۱۰۰ تومانی داده بودیم + طرح ترافیک یا گردنه گیری به سبک تموچین و پاسخگویی در حد کوبلای خان؟!
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران بیان داشته است که فرمانداری با رقم ۱۰۰ هزار تومان مبلغ طرح ترافیک مخالفت کرده این در حالی است که ما از جهت بازدارندگی این عدد را در نظر گرفتیم که برای تأمین نظر فرمانداری عدد به ۷۵ هزار تومان می‌رسد. سوال ما از جناب آخوندی (عضو شورای شهر)، زاکانی شهردار تهران، سازمان بازرسی کل کشور، ماده ۱۲۰ دیوان عدالت اداری و حقوق عامه، دادستان کل کشور، بازرسی ریاست جمهوری، نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، شورای عالی استان‌ها و سایر نهاد‌های نظارتی و بازرسی و رگولاتوری مرتبط این است که میزان درامد شهرداری تهران از اجرای طرح ترافیک در ده سال اخیر به تفکیک سال و نوع وسیله نقلیه چقدر بوده است؟ چه میزان از این درآمد صرف راهکار‌های کاهش آلودگی هوا شده است؟ چرا باید بخش اعظم هزینه طرح ترافیک توسط شهروندانی داده شود که به همان نسبت در آلوده سازی نقش ندارند؟ چرا جرایم تناسبی با استفاده ساعتی و موردی ورود به محدوده طرح ترافیک ندارد؟ چرا طرح تراقیک شناور تصویب نمی‌شود؟ چرا باید اخذ طرح ترافیک سالیانه وابسته به تسویه کل بدهی باشد؟ و ده‌ها سوال دیگر. حال متوجه می‌شوید که علت استفاده از عبارت " گردنه گیری به سبک تموچین و پاسخگویی در حد کوبلای خان؟! " برای چیست؟ ما در خصوص این طرح با رویکرد حکمرانی سروکار نداریم و با نوعی گردنه گیری مبتی بر توجیهات قانونی مواجه هستیم. راستی، از وقایع مهم دوره حکمرانی کوبلای خان، حمله به ژاپن بود، که در هر دو لشکرکشی، توفان نابه‌هنگام (که ژاپنی‌ها از آن به‌عنوان کامی‌کازه، به‌معنی «طوفان خدا» یا «معجزه» یاد می‌کنند) باعث شکست نیروی دریایی مغول‌ها و عقب‌نشینی آنان به‌سوی چین شد. منتظر طوفان خدا برای هوا کردن طرح ترافیک هستیم.
نظرات منتشره: ۱ نظرات غیر قابل انتشار: ۰   درصف انتشار: ۰
برنامه ریزی برای افتتاح آزادراه رودبار -منجیل و راه آهن رشت- کاسپین، با حضور رئیسی قبل از اتمام سال ۱۴۰۲+ شکست مافیای زیتون و معطلی میلیون‌ها نفر در سال
در سفر اول رئیسی به استان گیلان ۲۰ همت پروژه در بخش‌های مختلف تعریف شد که ۲/۴ همت آن در آزادراه و راه آهن رشت - کاسپین هزینه شد؛ دو پروژه‌ای که در هفته‌های آینده و قبل از اتمام سال ۱۴۰۲، به بهره‌برداری می‌رسد. بر اساس گزارش استاندار، از مجموع ۲۴ همت پروزه‌های تعریف شده، بیش از ۱۴ همت پروژه در دهه فجر امسال افتتاح شد و ۱۰ همت پروژه عمرانی و توسعه‌ای نیز در هفته‌های پیش رو با حضور رئیس جمهور در استان به بهره برداری می‌رسد. نکته جالب در پروژه‌های افتتاحی، اتمام آزاد راه رودبار-منجیل است. موضوعی که به اعتقاد بسیاری از منتقدین با دخالت مافیای زیتون به تاخیر انداخته می‌شد و هر سال، وقت میلیون‌ها مسافر و ساکنین استان گیلان تلف می‌شد. سوال اینجاست که آیا زمان مناسب برای تکمیل پرونده و دادگاهی کردن مافیای زیتون با مشارکت بخش خصوصی و صاحبان نفوذ محلی، مدیران دولتی استان در سطح شهرستان و استان و در نهایت، نقش پوشیده برخی از نمایندگان مجلس ادوار، فرا نرسیده است؟ اگر این کار صورت نگیرد، دهن کجی بزرگی به ماهیت انقلابی، اسلامی و جمهوریت جمهوری اسلامی ایران صورت پذیرفته است. اتلاف زمان و زندگی چندمیلیونی افراد برای فروش چند صد میلیارد تومانی؟! سلام آقای دادستان، صبح شما بخیر و شادی. سلام سازمان بازرسی، عافیت بعد از خواب ان شاالله. سلام بر بازرسی ریاست جمهوری و جناب درویشی عزیز. سلام بر حقوق اساسی، حقوق شهروندی، حقوق اداری و حقوق عامه. سلام بر دیوان عدالت اداری و ماده ۱۲۰ قانون جدید.
گلایه اقراریان به عدم شفافیت ها در اجرای تبصره ششم لایحه بودجه کمک و حمایت از موسسات عام المنفعه، اشخاص حقیقی و حقوقی و موسسات خصوصی + نظارت بر بن های شهروندی با کیست؟ برای لایه کشی های احتمالی چه فکری شده است؟
مهدی اقراریان، درباره بررسی تبصره ششم لایحه بودجه کمک و حمایت از موسسات عام المنفعه، اشخاص حقیقی و حقوقی و موسسات خصوصی از نامه محرمانه خود به علیرضا زاکانی با موضوع «پرداخت‌ وجوهی به معاونان» خبر داد.او در این باره عنوان کرد: من یک نامه محرمانه‌ای به دفتر شهردار زدم، راجع به وجوهی که دوستان به معاونین شهردار پرداخت کردند؛ و مبالغی از این دست به شهردارها، درخواست توضیحات کردم. تا الآن پاسخی به رغم چندین پیگیری‌، داده نشده.عضو شورای شهر تهران ادامه داد: مساله بعدی که ما با آن مواجه هستیم، بن‌های شهروندی است که ما بر آن‌ها هیچ نظارتی نداریم که به چه صورت چاپ و توزیع می‌شود و همچنین به دست چه کسانی می‌رسد.
ساخت سد بختیاری بعنوان بلندترین سد کشور با فاینانس چین
پروژه مهم و زیرساختی سد بختیاری که بعد از یک دهه توقف، قرار است با ارتفاع ۲۷۵ متر، حجم مخزن ۲.۷ میلیارد مترمکعب و ظرفیت ۷۵۰ مگاوات تولید برق در غرب ایران احداث شود، از مسیر فاینانس چین تأمین مالی خواهد شد. طبق اعلام معاون برنامه‌ریزی شرکت توسعه منابع آب، این طرح توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به فاینانسور چینی معرفی شده و هم اکنون در حال اخذ مجوز‌های لازم است. هشتم فروردین سال ۹۲ کلنگ سد بختیاری با ارتفاع ۳۲۵ متر به عنوان بلندترین سد بتنی جهان با حضور رئیس جمهور وقت به زمین خورد و قرار بود این سد با توانمندی کاملاً ایرانی احداث شود؛ اما در دولت یازدهم ابتدا ساخت این سد متوقف شد، سپس ارتفاع این سد مورد تعدیل قرار گرفت و مقرر شد این سد با ارتفاعی حدود ۲۷۰ متر توسط شرکت کره‌ای Daelim ساخته شود که این اقدام نیز صورت نگرفت.
یادداشت و دیدگاه ها
مسجدسازی در پارک قیطریه: از حصار تا تخریب،از تکذیب تا ماجرای وقف
سیدآرش حسینی‌میلانی، عضو سابق شورای شهر سابق تهران:
آقای مدیر مترو! رئیس‌تان گفته بود مشکلات به خاطر بی‌عرضگی است نه تحریم
ترکش های خرابی چندباره مترو تهران در هفته گذشته:
دشت‌های حاصلخیز فارس؛ قربانی سدسازی
سیروس زارع عضو تشکل‌های تالابی کشور:
نقد مدیریت شهری کشور در طیفی از نادانی تا فساد
دیدگاه منصوری و اطهاری در خصوص مدیریت شهری:
عوامل رشد نابرابری در روستا‌های ایران چیست؟
افزایش شکاف در مناطق روستایی؛
طنز و کاریکاتور
گفتگو و گزارش
واقعیت تخریب جنگل‌ها + با کاشت درخت مسئله حل نمی‌شود
تخریب جنگل، منافع محدود افراد خاص، زیان بینانسلی:
با نیم‌کیلو لوبیا و برنج، مشکلات‌مان حل نمی‌شود؛ حتی فاضلابِ سالم نداریم!
روایتی از رنج‌های سیل‌زدگانِ سیستان و بلوچستان؛
چرا اقتصاد دریا در مَکُران پا نمی گیرد!
توقف طولانی قطار توسعه در سواحل مَکُران؛
شهرداری تهران زباله گرد‌ها را استخدام می کند ؟! + عالیجناب لطفا کمتر حرف های گل درشت بزن
گفتگو با رضا محمدی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران:
نقد و بررسی
از روستای اِنجیلسی بابل تا ساحل خزر؛ آلودگی ۷۰ کیلومتری آب و خاک با دپوی ۲۵ ساله زباله
مدیریت پسماند فقط مافیای فروش زباله اش خوب است، مابقی وظایف در حد پشم :
شبح خلازیر در هر گوشه تهران
نسخه‌های نابودی پایتخت؛
از سدسازی تا پروژه‌هایی کاغذی
سیر تاریخی نگاه به آب؛
وبلاگستان
خواندنیها و دانستنیها
نظرسنجی در شعار سال
مهمترین شاخص شما برای انتخاب اعضای شورای شهر و روستا چیست؟
داشتن تخصص و آشنایی کافی با برنامه ریزی شهری و روستایی
شناخت واقعیت های منطقه و شرایط اقتصادی،اجتماعی و فرهنگی
همگرایی با مدیریت شهری و روستایی فعلی و اصلاح تدریجی آن
اولویت قائل شدن به نیازهای شهروندان و ایجاد رضایت در آنان
پاکدستی ، سلامت اقتصادی و فساد ستیزی
سایر موارد
نظرات وگلایه ها
نکته ها و گاف ها